Zanet mazove zlazy na penisu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli i při zánětu mazových žláz může dojít k výtoku?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte na mysli hnisavý výtok ze zanícené mazové žlázy, tak ano - může dojít ke spontánní evakuaci hnisu ze samotné žlázy. Pokud máte na mysli výtok z jiné části těla - jako je např. výtok z moč. trubice, výtok z rodidel u ženy a pod., tak příčina výtoku je v zánětu toho - kterého orgánu a se zánětem mazových žláz nemá souvislost.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: