Zánět močové měchýře

Dobry den ,chtěl jsem se zeptat. Od patka mám příznaky zánětu močového měchýře. V sobotu jsem byl na pohotovosti kde mi naměřili v moči éry ++ , bilk ++. A potvrdili mi to .Diagnóza: N309 Cystitida NS .Dali mi Cotrimoxazol Al forte por tbl nob.(Atb 2x denně po 12h na 5 dní ). Ve středu před tím jsem měl chráněny pohlavní styk ,ale po sprchování nevím jestli jsem nevzal použité ručník.Bojím se pohlavní nemoci.Chlamidie by měla mít min inkubační dobu min 1 týden ,ne ? Tak si myslím ,že to to snad nebude.ten den co jsem měl pohlavní chráněny styk jsem dost prochladl.Myslíte ,že by mé obtíže mohli mít souvislosti s pohlavní nákazou? Před tím jsem půl roku neměl žádný pohlavní styk .Děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nelze takto vyloučit pohlavní chorobu. musel by se provést speciální odběr. Může jít i o zánět neinfekční

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: