Zanet mocove trubice nebo kapavka

Asi mesic provozujem s "kamaradkou" nezavazny sex bez ochrany max 2 krat tydne ja nikoho jineho mezitim nemel a myslim ze i ona ne zhruba asi pred tydnem dva dny po styku sem od rana asi do obeda pocitoval pri moceni svedeni paleni a moc byla tmave zluta 2 dny to bylo takovy celkem neprijemny ze uz sem si rikal ze asi neco nebude v poradku pak to postupne zmizelo pak znova sme meli v patek sex a v sobotu me to trapilo znova skoro celej den a v nedeli uz byl zase pokoj a zatim je klid zadny boleni nebo vytok sem nemel tak jestli bych mel zajit na vystreni nebo jeste pockat jestli to bude pokracovat a pak hodne me to znejistilo dekuji pavel "(

Odpověď odborníka:

Nemuselo by jít hned o infekci, pokud nemáte výtok. Svědění a pálení jsou ovšem taká zánětlivé příznaky. Pokud by potíže po týdnu sexuální abstinence neodezněly, doporučil bych vašetření.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
nejsem si jisty jestli jsem nakazenej nejakou pohlavni nemoc | Od: tomas | 20.5.2015 16:43
chtel bys se zeptat kdys jdu na velkou tak jsem si
vsiml ze pokazdy my vytejka neco biliho tak nevim
jestli to je nejaka pohlavni nemoc tak mam docela
strach
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: