Zánět močového měchýře

Dobrý den,rok jsem měla potíže s opakovaným zánětem močového měchýře(tzn.1 za měsíc).Byla jsem na vyšetřeních - já i partner,ale nic závažného nenašli.Nakonec jsem odešla k jinému lékaři a ten mi řekl,že mám zúženou močovou trubici a provedl mi dilataci močové trubice a nasadil Nitrofurantoin.Je to už 5 měsíců,co jsem bez obtíží,je nutné znovu provést dilataci?Mám obavy,že by se mi potíže vrátily,po diletaci jsem cítila více než týden řezání při močení.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pavlíno! To je zcela vkompetenci ošetřujícího urologa. Pokud se Vám potíže vracejí, asi další léčba na místě bude... Hodně pijte a pomoci Vám mohou i brusinkové preparáty.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: