Zánět močového měchýře?

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. V pátek jsem byla u pana doktora s tím, že mám již tři týdny zvýšené teploty, max 37,4. Byl mi udělám krevní obraz a vyšlo mi zvýšené CRP 11 a býlé krvinky nad limit (11tis). Bolesti jsem neměla žádné.A tak pan doktor pro nález v krku se rozhodl mě přeléčit ATB: Clarithrimycin teva. Ale od soboty večer mě mírně pobolívá v podbříšku a z boku do zad. Není to ukrutná bolest, je mírná, spíše obtěžující. Pálení při močení nepociťuji, jen mě občas píchne jako by v moč.trubici. Telotu mám pořád kolem 37.2. Mohl by to být zánět moč.měchýře? Mám navštívit lékaře dřív než v pátek, na který mám naplánovanou kontrolu, nebo to počká do pátku? Měla jsem před třemi týdny nejspíše kvasinkouvou infekci. Na kterou jsem si koupila Gyno Pevarlyl a vše se upravilo. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jano. Nejen že se může jednat o zánět močových cest, ale taky můžete mít lehčí formu zánětu ledvin. Zajděte si ke svému praktikovi co nejdříve, vemte sebou vzorek ranní moči k vyšetření. Nejspíše bude nutná i změna antibiotika. S pozdravem, M. Bobelová.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x