Zánét močového měchýře

Dobrý den,lečím se teď na zánět močového měchýře a zánět v pochvě. Beru antibiotika augmentin a na zavádění macrimor. Dnes je 4den léčby a bolesti v podbřišku neustaly,objevil se mi i výtok s příměsí krve,většinou po ránu. Stále pocity pálení přetrvávají. A po těch atb mi není moc dobře. Mám zajít raději zítra k lékaři nebo počkat až doberu prášky? Beru ha. Menstruace za 2 týdny. Děkuji Míša

Odpověď odborníka:

Pokud Vám nesedí Augmentin, navštivte lékaře na výměnu antibiotik. Pokud máte neprav.krvácení a bolesti v podbřišku stále stejné nebo horší, navštivte lékaře.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: