Zánět močového měchýře a dělohy, těhotenství

Dobrý den, prosím Vás o radu. S manželem plánujeme potomka, ale v listopadu jsem prodělala zánět močového měchýře a dělohy. Můj gynekolig mě dal zcela do pořádku, brala jsem Clomhexal 50 na dozrávání folikulů. Nyní bych mohla otěhotnět, ale mám strach. Namohla jsem si před 3 týdny záda, když jsem nesla svou spící tříletou dceru delší dobu. Teď chodím na obstřiky, je to lepší, i když mám občas ještě při rychlejším pohybu motolici. Mám tedy s otěhotněním počkat? Škodí nějakým způsobem obstřik? S krční páteří mám problém už asi 20 let, ale v těhotenství jsem žádný problém neměla. Předem vám moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obstřiky by těhotenství vadit neměly. Pro jistotu se poraďte se svým gyekologem, ale dle mého názoru není důvod nezačít se pokoušet počít potomka. Přeji mnoho zdaru

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: