Zánět močového měchýře a neustálá bolest ledvin.

Dobrý den, v úterý jsem dostala antibiotika "Amoksiklav" protože jsem přes noc dostala zánět močového měchýře spolu s krví a měla jsem i bílkovinu v moči. Beru antibiotika již třetím dnem a bolest ledvin se zhoršuje...cítím takový velký tlak pořád, nevím zda je to v pořádku a nebo si raději mám dojít znovu k lékaři, prosím o radu, předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. předpokládám, že před nasazením antibiotik odebral lékař moč na kultivaci. nyní by již měly být alespoň částečné výsledky. Antibiotika by měla nastoupiv v plné síle nejpozději do třetího den. Pokud se Váš stav nezlepšuje, zhoršuje se bolest, event. se přidaly trávicí obtíže charakteru pocitu na zvracení atd. , teplota ... Pak bych vyhledala opět lékaře, aby vyloučil eventuální šíření zánětu z močového měchýře do ledvin. To se pozná z krve, moče a ultrazvukového vyšetření ledvin. Přeji co nejrychlejší vyřešení obtíží

MUDr. Vratislava Kovářová
MUDr. Vratislava Kovářová

Specializace: Nefrologie
Pracoviště: Fresenius Medical Care - Dialyzační středisko Mělník

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Varikokéla, ryze mužský problém
Články: Varikokéla, ryze mužský problém
V podstatě se jedná o...
Bechtěrevova nemoc může negativně ovlivnit i sexuální život
Lumbální punkce
Články: Lumbální punkce
Co je to lumbální punkce?
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Při vyšetření prostaty...
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Operace očí dokáže u dětí zlepšit jejich duševní vývoj
Články: Operace očí dokáže u dětí zlepšit jejich duševní vývoj
Laserový operační zákrok...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: