Zánět močovodu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Od 28.4 jsem měla infekt močovodu před tím asi týden jsem lečila silny zanět v děloze. Infekt močovodu už mám zalečený antibiotyky, ale poslední menstruace byla 8 dní a teďka je to asi týden a slabě krvácím. Antikoncepci nepoužívám, nesmím ji a styk použe s ochrnou. V poslední době žádny nebyl. Ledviny mi fungují normálně.. Může to být opět zánět? Děkuji :)

Odpověď odborníka:

Pokud nemáte obtíže s močením, je tento dotaz spíše na gynekologa. Po ATB lečbě by bylo vhodné ještě provést kontrolní vyšetření moče a kontrolní kultivaci na gynekologii.

MUDr. Jiří Zima
MUDr. Jiří Zima

Specializace: Urologie
Pracoviště: Androregena spol. s.r.o. v poliklinice Parník, Praha 9 - Černý Most a NNF, Chirurgické odd., Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: