Zánět močových cest

Dobrý den, Mám zánět močových cest, jsem již třetí týden doma. Antibio- Biseptol mi moc nepomohla-po kultivaci moči zjištěna bakterie, nyní antibio Cefzil. Můj problém nastal v momentě,kdy se nedostavila menstruace, předpokládám tedy že bych mohla být pár týdnů v jiném stavu. Jak bych měla ted' zareagovat,pokud by se těhotenství povrdilo? jsou nějaká rizika ze strany výše uvedených léků na miminko, ?? Děkuji za odpověd. Jana.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně bych nejpreve doporučoval provést těhotenský test. Rizika pro vývoj plodu samozřejmě existují, záleží ale na tom, v kterém týdnu těhotenství žena aktuálně je. V případě potvrzení těhotenství rozhodně neodkládejte návštěvu gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: