Zanet mocovych cest

Dobry den, jsem uz 4 mesic v Asie a mam takovy problem: uz 2 tyden mam vytok z penisu, barvu presne nevim (spise bila): Byl jsem u doktora, ktery mi predepsal Ceflexin 500 mg na 12 dni po 8 hodinach, a udelal bakteriologicky a chemicky rozbor moci a take krev. Nic nebylo nalezeno, zadna pohlavni nemoc ani bakterie.Po 7 dnech brani antibiotik,jsem sel na kontrolu a jediny co mi povedel , ze mam zvyseny pocet bylich krvinek v moci na papire bylo napsano 3+. rek mi , ze mam PYURIA. Antibiotika mi vubec nepomohli po 7 dnech uzivani, tak mi predepsal dalsich 5 dnu, pristi tyden znovu pujdu na kontrolu. Mam ale pocit, ze antibiotika mi stejne nempomuzou protoze, nevidim zlepseni. Akorat me uz nepali tolik mocova trubice. Chtel sem se zeptat jestli nemam nahodou nemocne ledviny, protoze chodim casto na zachod vic nez 6x denne, problem s mocenim nemam, moci vychazi celkem dost, taky dost piju tekutin. kdyz vypiju 0,5 vody po pul hodine 0,5 uz je venku. Do ČR se vracim az za 3 mesice a nechtel bych aby se to zhorsilo, protoze nevim jestli lekari tady jsou na dobre urovni. Proto bych se chtel zeptat co to muze byt, pripadne jake testy bych mel projit, kdyz si o to reknu , tak lekar me tam posle. Predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

U nás se dělá výtěry z močové trubice. Antibiotika, která působí na záněty močové trubice mužů jsou tetracykliny a makrolidy - ne cefalosporiny, které jste užíval Vy.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: