Zánět močových cest a kapavka

Dobrý den, měl jsem s partnerkou nechráněný styk, když měla zánět močových cest a ještě se neléčila. Mohu tedy dostat kapavku nebo jiný zánět? Jaká je pravděpodobnost infekce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nemáte žádné obtíže, nemusíte se obávat žádné infekce. Pokud se partnerka léčila se zánětem močových cest způsobeným některým z běžných patogenů, nemusíte se obávat, v přípaě infekce by se u vás už objevily některé ze symptomů. Pokud ale máte u partnerky podezření na některou z pohlavně přenosných nemocí, je nutné obrátit se na venerologické oddělení.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: