Zánět močových cest a riziko otěhotnění

Zdravím, chtěla bych se zeptat. Před třemi a něco týdny jsem mněla chránení sex, ale antikoncepci neberu. 3 týden ráno bylo pálivé močení, tak jsen zřejmně někde nastydla, odpoledne poté neustále křeče v podbříšku, pocity zvracení, únava a bolest či točení hlavy. Jelikož byl pátek, tak jsem šla ke svému doktoru hned v pondělí. Prohmatala mi břicho, změřila teplotu zvýšenou 37,8 C° podle moči mám obrovský nález krev a bílkoviny, poslala mě do fakultní nemocnice aby mi udělal utrazvuk že něco nahmatala, ale tam mi ho neudělali, nasadili mi silné antibiotika, po dobrání jsem zjistila výsledky velkého nálezu krve a bílkovin v moči tudiž zánět močových cest ale není to zcela jasné. I po dobrání mám menší křeče a tlaky v břiše, čekám na další výsledky, pocity na zvracení citlivá prsa, menstruaci jsen dostala 14.6 ale ne jako stále, cítím změny které jsem nemívla, sražná krev.Dnes mám jen hnědý výtok ale když zatlačím mírně na břicho a podbříšek mám divný pocit, tento týden jdu poprvé ke gynekologovi, chtěla bych se tedy zeptat jestli jsem mohla být těhotná dostat zánět, cítila jsem se tak, a po nasazení silných antibiotik mohli narušit plod a došlo k samovolnému potratu?

Odpověď odborníka:

Antibiotika jistě potrat nezpůsobují a pokud byla menses 14,6 není gravidita pravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: