Zanet mozkovych blan

dobry den. jsem po zanetu mozkovych blan. lezel jsem skoro mesic na JIP a nyni jsem mesic v domaci lecbe kde beru pravidelne antibiotika (geratam 1200). spravi se mi pamet natolik ze se budu moct zapojit do bezneho zivota? mam problem s pameti a nevim co jsem delal vcera.. je to normalni a spravim se? predem dekuju.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podobné potíže po zánětu mozkových blan být mohou, mají tendenci k úpravě. K léčbě se užívá geratam, ale není to antibiotikum, ale nootropikum. Můžete zkusit i nějaký preparát s ginkgem. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Potvrzeno: pásový opar zvyšuje riziko mrtvice
Články: Potvrzeno: pásový opar zvyšuje riziko mrtvice
Riziko mozkové příhody...
Pijte černý čaj, snižuje krevní tlak – a nejen to!
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Články: Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Nespecifické střevní záněty...
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x