Zánět na děložním hrdle vs. očkování proti chřipce

Dobrý den. Již několik let mám jakýsi výrůstek na děložním hrdle, moje lékařka to označila za zánět, léčí mi ho čípky (Betadine, již podruhé), protože se začal před půl rokem zvětšovat (teď prý už nevyrostl, ale nechce se zpátky zmenšit). Můj dotaz se týká očkování proti chřipce: v minulých letech mě tato spojitost nikdy nenapadla, ale je možné, že by očkování proti chřipce - krze dočasné oslabení mého imunitního systému - mohlo nepříznivě ovlivňovat i ten zánět? Moje lékařka je momentálně nemocná a na očkování mám jít už za pár dní, prosím tedy o odpověď prostřednictvím této poradny. Děkuji předem!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, souvislost mezi očkováním proti chřipce a výrustkem na děložním čípku nejspíš žádná neexistuje. Spolehlivě vám to ale nikdo neřekne, ale co je na světě 100%???? Zkonzultujte to ještě se svou lékažkou, zná váš zdravotní stav lépe, třeba bude mít názor jiný... Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x