Zánět na žaludku

Dobrý den,v červnu jsem se léčila se zánětem žaludku bez H.P. Zhruba po 14ti dnech léky zabraly,tak jsem je vysadila. Do dvou měsíců se ale potíže vrátily zpátky. Dr.říkal,že užívání léku bylo krátkodobé,proto se bolesti žaludku vrátily zpátky. Nasadil mi tablety Helicid,které užívám 2x denně po jedné tabletě.Léky už ale beru 6 týdnu a pořád to není dobré. Někdy mi je třeba i týden dobře a pak se to zase vrátí. Chuť k jídlu mám normálně,jen mě po určitých věcech začne břicho bolet. Myslíte,že se nemůžu doléčit,protože můžu mít v sobě bakterii H.P? Doktor mi ale sdělil,že je málopravděpodobné,abych jí měla,když v červnu byla negativní,aby se ani né po dvou měsících objevila. Ráda bych už měla klid. Předem Vám moc děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Pokud máte obtíže i při užívání léků, pak je na místě změna léčba nebo znovu vyšetření na gastroenterologii.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: