Zánět nadvarlete

Dobrý den, mám dotaz ohledně zánětu nadvarlete. Před 3 dny by mi byl dignostikován pravostranný subakutní zánět - stěna 3mm nebo tak nějak a dostal jsem ATB CIPRINOL 500 na 10dní. Druhý den bolest ustoupila, ale zdá se mi, že zánět se objevil i na druhé straně. Hmatatelný útvar vpravo stále přetrvavá. Chci se tedy zeptat jak dlouho trvá než se to plně vyléčí a otok zmizí nebo jestli mám navštívit opět urologii. Děkuji a přeji hezké svátky

Odpověď odborníka:

Dobrý den, raději lékaře informujte - telefonicky asi, vzhledem k vánočním svůtkům a poptejte se, jak máte postupovat. Antibiotika by měla být účinná i na druhostranný zánět, ale objednejte se na kontrolu dříve, at může lékař prověřit, o co opravdu jde na druhé straně. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Crohnova choroba – šest nejčastějších chyb, které narušují léčbu
Chcete otěhotnět? Jezte „potraviny plodnosti“
Články: Chcete otěhotnět? Jezte „potraviny plodnosti“
To, že pro zvýšení šancí na...
Z čeho se skládá zub
Články: Z čeho se skládá zub
Zub v ústech je jako...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x