Zanet nosnich dutin

Dobry den, nyni marodim se zanetem nosnich dutin. Muze unava, belest a motani hlavy s tim souviset? Mam antibiotika, jak se mam chovat k telu, kdyz mi neni dobre a beru antibiotika? Dekuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, milá Petro - zánětlivé postižení vedlejších dutin nosních jistě může být provázeno pocitem celkové nemoci, v zásadě jako každé infekční onemocnění. Je moudré zachovat tělesný klid, dostatečně větrat, dbát na přísun tekutin, v případě potřeby používat nosní kapky nebo spreje k zajištění průchodnosti nosu /nádech ústy vede k dráždění nosohltanu, prodlužuje období kašle/.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: