Zánět nosohltanu

  • Dotaz od: J.Bláhová.
  • Publikováno: 3.2.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, před 3 roky mě byly odstraněny krční mandle pro časté záněty,pak jsem měla 3 roky klid.Teď v lednu mě začal bolet v krku,ale bez rýmy a postupně se to zhoršovalo.Na ORL mi bylo řečeno,že se jedná o nasopharyngitidu chron.Když jsem řekla,že právě proto mi byly odstraněny ty mandle,bylo mi odpověděno,že to někdy nepomůže. Na léčbu jsem dostala nosní sprej.Můžete mi poradit jak pokračovat v léčbě dál,příp.jak tomu předcházet nebo co jakbych měla pokračovat v léčbě.Děkuji Bláhová J.

Odpověď odborníka:

Doporučuji provedení výtěrů a kultivace, podle nálezu by ev. bylo možné zhotovení autovakcíny.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: