Zánět očí

Dobrý den, mám takový problém. Měl jsem zánět očí asi před třemi týdny a používal jsem kapky Spersadex comp. asi týden a pak další týden. Zánět se chvíli zlepšoval, ale pak se to najednou začalo zhoršovat. Doktorka mi řekla, že se ty kapky nesmí používat dlouho, ale mě se to zase zhoršilo. Bojím se je používat, i když bych to určitě potřeboval. Celkově jsem je používal asik 2 týdny v kuse. Teď jsem je úplně vysadil a můj hlavní problém je v tom, že se po ránu nemůžu rozmrkat. Mám všechno zamlžené, ale do večera to přestane. Připadá mi, že vidím hůř a hůř. Mohl byjste mi říct čím by to mohlo být a po jaké době po sobě se kapky můžou zase používat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučovala bych minimálně týdenní pauzu v používání kapek, není ale problém v mezidobí používat kapky jiné, doporučovala bch znovu navštívit očního specialistu

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: