Zánět osrdečníku

Dobry den, mam dotaz jsem již 4mesice po zánětu osrdečníku a rad bych vedel jestli je pro mě riskantní kouření marihuany.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kouření marihuany je vždy riskantní a rizikové bez ohledu na zánět osrdečníku. Jako lékař nemohu doporučit užívání marihuany nikdy.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: