Zánět pravého varlete, bolest v podbřišku

Dobrý den, po vyléčení údajného zánětu pravého varlete mívám občasné píchání nebo tahání v podbřišku na obou stranách - ne velké bolesti, ale nepříjemný pocit, který jsem nikdy nemíval. Od té doby mě také po stolici pálí konečník. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, uvedené obtíže s prodělaným zánětem mohou i nemusejí souviset. Pro podrobnější odpověď je potřeba konkrétnější vyšetření (zjistit, kde Vás v podbřišku bolí, kdy..). Co se týká pálení po stolici, může to být způsobeno jak například hemoroidy, tak třeba nerovnováhou střevní flóry po léčbě zánětu apod. Takže opět je třeba dovyšetřit.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Varle | Od: Malý | 29.1.2009 23:51
Vážení pánové
Vy co tady píšete a máte nějaký ten pánský problém tak vůbec neváhejte a navštivte své lékaře a lékařky vždyť oni jsou ti praví kteří vám určitě pomohou. Já jsem tento problém měl a jsem po operaci nádoru varlete a také jsem tam mohl jít určitě dříve Tak jen se nebojte .
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: