Zanet predkozky

Mívam častý zánět předkožky(natečemi a je u kraje zarudlá, svědi to), dostal sem na to mastičku klotrimazol ,ta to vždy vylečí ale po masturbaci mi dojde k recidivě, asi to má něakou spojitost s tou masturbací ale nevím, bojím se jít k lékaři kůli tomu že by mi mohli vzít předkožku, prosím poraďte co stím dál Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud konzervativní léčba mastičkou nebude úspěšná a bude docházet k opakovaným zánětům a problémům s předkožkou, je obřízka asi ideálním řešením. Ale samozřejmě, že Vám ji nikdo neprovede bez Vašeho souhlasu. S pozdravem LM.

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: