Zánět predkozky

Mívam častý zánět předkožky(natečemi a je u kraje zarudlá, svědi to), dostal sem na to mastičku klotrimazol ,ta to vždy vylečí ale po masturbaci mi dojde k recidivě, asi to má něakou spojitost s tou masturbací ale nevím, bojím se jít k lékaři kůli tomu že by mi mohli vzít, nemohlo by když si ji nenechám vzít ke chronicite? A nemůžu mít vedlejší komplikace kvůli tomu? Děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, samozřejmě, že masturbace může zánět zase aktivovat. Poškozená předkožka se často už zcela nezhojí a bývá nutné provést obřízku

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: