Zánět předkožky

.. po sexu na druhy den me zacala svedit predkozka jakoby pod zaludem,mel jsem to otekle (jen pod zaludem) pri rychlejsich pohybech bolest dnes je to 3. Den a uz to otekle nemam jen to obcas svedi ale lepsi se to... pri sexu jsem zkousel novou polohu a celkem hodne jsem si pohmozdil penis v teto casti.. cetl jsem si neco o zanetu naprikald to ze zanet maji osoby s zhorsenou imunitou jako jsou napriklad osoby s HIV mam docela strach

Odpověď odborníka:

Davide,
jedná se o zánět předkožky, který bývá často způsoben mykózou, bakteriemi, popř. i mechanickým podrážděním. Tento stav určitě není typický pro nákazu HIV (časté záněty a infekce u pozitivních lidí jsou následkem již dlouhodobého onemocnění a postižením imunity). Samozřejmě pokud jste měl nebo míváte nechráněný pohlavní styk s rizikovými osobami, nedá se možná nákaza HIV vyloučit. Prozatím bych doporučil koupele předkožky v heřmánku.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: