Zánět předkožky

Dobrý den.Před 5ti dny se mi po mnoha letech objevil zánět předkožky.V minuosti jsem tuto záležitosti vyřešil sám,jenom pečlivou hygienou,koupáním v heřmánku a mazáním Dermazulenem.Tentokrát zánět nechce ustoupit a předkožka je stále oteklá.Obvodní lékař mě poslal na urologii ,kde však byl velká spoust lidí s perspektivou mnohahodinového čekání.Zeptal jsem se,jestli můžu přijít jindy a dostal jsem odpověď,že to nesmím odkládat.Usmlouval jsem jeden den:Ptám se proto,co by se mohlo stát,kdybych návštěvu odkládal?To je to tak nebezpečné?Mně to nijak nevadí,nebolí to,nesvědí,močit můžu bez problému.Dávám si jen heřmánkové obklady a koupele.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je rozumné návštěvu neodkládat, pokud by byl zánět velký (taky nevíte, jaká baktrie jej způsobuje...), mohla by se vám překožka při neléčení přilepit k žaludu a to nejsou příjemné následky. Domácí léčení nebývá vždy tak úspěšné ...Hrozila by i operace, proto lékaře navštivte a raději se lečte podle jeho rad. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x