Zanet predkozky

Dobry den,mam syna 3.5 let a ma zanet predkozky ,predkozka mu nejde stahnout,ale cura normalne,lekar mi rekl at ho objednam na operaci,ale nechci aby mu udelali obrizku,nejde to nejak jinak?jenom aby mu to slo stahnout ale aby mu ji neurizly?diky za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obřízky se rozhodně bát nemusíte, chirurgicky se pouze odstraní srůsty. Rozhodně bych doporučoval konzultaci s ošetřujícím dětským lékařem, který Vám přesně popíše, jak operace probíhá. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: