Zanet predlokti

Dobry den,prosim o radu.mam zanet v predlokti,dostala jsem ortezu a leky na zklidneni,NIMESIL.Jenze jsem zapomela informovat lekare otom,ze mam spatnou srazlivost krve a MTHFR POLYMORFYSMUS.Po precteni letaku,nimesil se nesmi uzivat v nasledujicich pripadech,a je tam prave i zavazne poruchy srazlivosti krve!a ted nevim zda pripravek muzu,nebo radsi ne.Pan doktor ma bohuzel dovolenou,abych to snim probrala.Dekuji za info,s pozdravem Petra

Odpověď odborníka:

Nimesil můžete krátkodobě užívat, ne však déle než dva týdny. Doporučuji co nejnižší dávky.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: