Zánět průdušek ?

Dobrý den, je možné,aby po měsíc proběhlé viróze byl v těle pořád zánět průdušek. Popíchává mě mezi lopatkami a tlačí na hrudníku spíš při větší námaze ,nebo delší chůzi. Krevní testy jsem měla zcela v pořádku. Mohou být potíže od páteře ? Mohou být potíže ještě po prodělané borelióze ?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, všechny vyjmenované možnosti připadají v úvahu. Jak dále probíhající nebo nasedající infekce v průduškách, tak neinfekční zánět průdušek, porucha statiky a dynamiky páteře i borrelióza mohou způsobit uvedené obtíže. Nicméně při normálních krevních testech je infekce včetně boreliozy nepravděpodobná, takže nejpravděpodobnější se jeví porucha v oblasti páteře.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: