Zanet prudusek v tehotenstvi

Dobry den, chtela jsem se zeptat, jsem v 19 tt a jiz 3 den me trapi dost silny hrdelni kasel, ktery neutucha ani v noci [skoro se nevyspim] a potim se. Prvni den jsem mela teplotu 38, ted je to jiz v poradku. Uzivam Biotussil, ale ten mam pocit ze mne uz spise drazdi, vykaslavam pruhledny hlen a mam rymu. Jsem alergik [roztoci, pyly..] a skoro astmatik a byt jdu jen kousek jsem hrozne dusna a unavena. Chtela jsem zkusit cibuli s cukrem, ale cibuli nemuzu ani citit. Prosim Vas o radu, mnohokrat dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Rozhodně navštivte lékaře-je zapotřebí,aby Vás vyšetřil a na základě nálezu poradil vhodný postup.Pravděpodobně bude také nezbytné spolupracovat s plicním lékařem/nebo alergologem?/,který Vás dispensarisuje pro astma.Nebojte se,i v těhotenství lze po řádném uvážení požívat léky-nejste tedy odkázána "jen"na čajíky..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: