Zánět ramene

Před 3 roky jsem měla Dg.S4220, pravého ramene. Teď mě trápí už 3 měsíce bolest ramene, která mi občas střílí do ruky. Teď jsem byla u doktorky, která mi zjistila zánět. Nyní chodím na rázovou vlnu a to je vše. Chci se zeptat jestli jestli je rázová vlna účinná? Jak jinak by se zánět léčil a jak dlouho se léčí? Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, je otázka,jestli bolest ramene souvisí se starým úrazem, asi jste teď byla na snímku,a pokud chodíte na rázovou vlnu,je to určitě jedna z možností léčby, můžete se zeptat na možnost rehabilitace, v některých případech obstřiku ramene, ale pokud máte zánět šlachy v oblasti ramene, tak určitě ne. Ortoped Vám taky může doporučit artroskopii. Patrně byste měla jíst léky z kategorie analgetik-antiflogistik. zdravím,kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: