Zánět šlach

Dobrý den. Trpím opakovanými záněty šlach na obou rukou. Nyní mě již týden bolí lýtko. Bolest se stupňuje a je té v rukou velmi podobná. Prosím tedy o radu, zda tyto dvě diagnózy mohou mít spojitost. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Netuším,jakou by mohly mít spojitost,ale pokud Vás bolí lýtko,měla byste jít zítra na ultrazvuk, aby se vyloučila trombosa v hlubokých žilách na lýtku, což může být stav život ohrožující.Nejlépe přes praktického lékaře,nebo chirurgickou ambulanci, nebo urgentní příjem v nemocnici /nebo pohotovost/. Nikde byste neměla potřebovat žádné doporučení. Zdravím,kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: