Zánět šlach

dobry den prosim vas chtela bych se zeptat uz mesic jsem na neschopence se zanetem slach.mam to na leve ruce v jamce.po trech tydnech mi lekar rekl ze mam vysadit diklofenac ktery jsem uzivala 2 denne.a mazala ibalginem kremem.lekar rikal ze se mu to zda byt lepsi,ale jak neco tezsiho vezmu nebo udelam z rukou tak me v tom picha.je nejake vysetreni ,ktere by zjistilo cim to je.pracuji jako kucharka a mam strach ze jak se vratim do prace ze pri vetsi namaze se to zase zhorsi.moc dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Potíže můžete mít i z přetížení v zaměstnání a pak by Vám nezbylo než změnit zaměstnání pokud bude léčba - například i rehabilitační neúspěšná. Speciální vyšetření na zánět šlach není

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x