Zánět šlach

Dobrý den, manželovi diagnostikovali na paži zánět šlach. Na ruce má viditelné modřinya zarudlá místa, ani ho moc nebolí, spiše brní. Je možné, že se při zánětu šlach dělají modřiny? Děkuji, Eva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to je, ale je vhodné vyloučit i jiné příčiny tvorby modřin. (Záleží například, jestli se modřiny tvoří samy od sebe nebo ne).

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čeká vás ozařování karcinomu prostaty? Poradíme, na co se připravit
Žaludek
Články: Žaludek
Žaludek je vakovitý orgán...
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: