Zánět šlachy zápěstí levé ruky

Mám opakovaný zánět šlachy levého zápěstí - již 3x obstřik di+mesok, stále recidiva. Lékař navrhuje operaci "uvolnění tunelu nastřežením" - je tento zákrok běžný a s jakým rizikem?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Jestli se jedná o šlachu natahovače palce v oblasti konce vřetenní kosti na palcové straně seshora, pak je to bezpečný a účinný zákrok. Jediným rizikem je poranění kožní větve vřetenního nervu s poruchou cítivosti mezi palcem a ukazovákem

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: