Zánět slepého střeva

Dobrý den, mému příteli bylo odebráno slepé střevo, které bylo v zánětu a bylo mu diagnostikováno, že má tenké střevo v zánětu. Jeho stav se zlepšil, ale po stresové situaci se mu to zase zhoršilo. Chci se zeptat jestli to je možné? Dostává antibiotika na střeva a včera měl horečku tak dostal i normální. Další můj dotaz je jestli je to normální, že má zase teploty? Aby lékaři neco nezanedbali. Pomalu nic mu neřeknou, tak se chci zeptat tady. Děkuji

Odpověď odborníka:

Zánět slepého střeva má různá stadia a mohou být i komplikce. Pokud se při operaci zjistí i určité změny na tenkém střevě vyšetří se a potom se samozřejmě řeěí. Teplota krátkodobě po operaci může být průvodným zjevem. Bývá častá a krátkodobá. Jistě vám budou se souhlasem operovaného sděleny všechny potřebné informace ošetřujícími lékaři. Ti jsou o stavu plně informování a vědí , co je třeba udělat aby se stav nemocného upravil.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Počítačová tomografie (CT)
Články: Počítačová tomografie (CT)
Počítačová nebo computerová...
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: