Zánět spojivek a krvavá skvrna na bělmu

Dobrý den, dcera 6 let má zánět spojivek.Po třech dnech léčení kapkami Ophtalmo-Septonexem a mastí Ophtalmo-Framykoinem se jí zánět zlepšil, ale objevily se pod horním víčkem celistvé krvavé skvrny (nejsou to popraskané žilky). Chtěla bych se zeptat, zda se nejedná o alergickou reakci na léčbu, nebo by to mohl být závažnější problém? Oko jí nebolí, nesvědí.Okolí skvrn je bělmo zažloutlé. Prosím Vás o radu a vysvětlení tohoto stavu. Děkuji Zuzka Z.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle popisu se pravděpodobně jedná o drobné krevní výrony. Neměly by nic závažného znamenat. Pro jistotu na kontrole skvrny ukažte lékaři, pouhý popis je těžké a hlavně ošidné hodnotit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Může alkohol vyvolat alergickou reakci?
Články: Může alkohol vyvolat alergickou reakci?
Nejčastější nežádoucí...
Nový život aneb sedm signálů časného těhotenství
Články: Nový život aneb sedm signálů časného těhotenství
Ještě než si uděláte...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Von Willebrandova choroba
Články: Von Willebrandova choroba
Von Wilebrandova choroba je...
Způsobují deodoranty opravdu rakovinu prsu?
Články: Způsobují deodoranty opravdu rakovinu prsu?
Možná už jste to také...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: