Zanět spojivek s bakteriální infekcí

dobry den. Prosím o informaci ohledně kapek do očí . užívam 3x denně 1 kapkuMaxitrol a večer ještě mast Maxitrol, ta v pohodě ale po každém kápnutí kapek, silné pálení které trvá chviličku, než se rozmrkám. je toto normální jev nemůže mi to nějak poškodit zrak? užívání předepsané očním lékařem na dva tydny.Nyní 8den

Odpověď odborníka:

Kvůli tomu, aby se v lécích nepomnožily různé mikroorganismy musí být přítomny i různé stabilizátory a další podpůrné chemikálie. Ty způsobují ten chvilkový pocit pálení a řezání, což rozhodně k poškození zraku nevede. Případné další nejasnosti je možné konzultovat i s vaším očním lékařem

MUDr. Libor Němec
MUDr. Libor Němec

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční ambulance a Iridologická poradna, Vyškov

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: