Zánět středního ucha

Dobrý den, aktuálně prodělávám zánět středního ucha. 7. jsem na pohotovosti, kde mi píchli obě uši, ale žádný hnis nevytekl a dostal jsem Klacid 500 a Aerinaze. Bolest už vymizela, ale stále na obě uši skoro neslyším. Chci se zeptat, kdy zase budu moci zhruba slyšet, či není nějaký problém v léčbě? Děkuji za odpověd :)

Odpověď odborníka:

Vážený pane Víte, zhoršení sluchu je častou komplikací akutního zánětu středního ucha. Po jeho zhojení by se sluch měl vrátit na původní úroveň. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: