Zanet stredniho ucha

Po prasknuti usniho bubinku jsem navstivila praktickeho lekare 26.4.a ten mi predepsal jen antibiotika AMOXICILLIN na 5 dnu. Jake mam vyhlidky, ze se bubinek sam zaceli a na ucho jeste uslysim? 17.4. letim domu z Anglie.

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Ranka po spontánní perforaci bubínku bývá drobná, ve většině případů se zhojí bez následků. Po návratu do Prahy by byla ještě vhodná kontrola na ORL. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: