Zánět středního ucha

Dobrý den, šestiletá dcera trpí opakovaně na záněty středouší. V pěti letech nám místo očkování bylo doporučeno odstranění nosní mandle, po zákroku měla během roku zánět 4x, z toho 3x během 2 měsíců. Nyní nám byly doporučeny ventilační trubičky. Je vhodné ji naočkovat (prý je to ale jen do 5 let), nebo pomůže ta další operace? Děkuji

Odpověď odborníka:

Doporučovala bych ještě vyzkoušet očkování proti pneumokokovi a ev. léčbu autovakcínou. Příp. enzymoterapii.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: