Zánět středního ucha

dobrý den, chtěla jsem se zeptat v úterý mě píchali ucho zánět středního ucha a stále mi v něm hučí a mám ho zalehlé 4 dny je to normlní? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Zuzano. Při "píchání uší" dojde k drobné perforaci (proděravění) ušního bubínku a přechodně se může zhoršit sluch, resp. projeví se to potížemi, které popisujete. Stav se sám upraví i v souvislosti s vymizením zánětu a otoku v oblasti středouší. Na kontrole se na to zeptejte svého lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: