Zánět středního ucha - zalehlé ucho

Měla jsem oboustranný zánět středního ucha, doprovázený velkou rýmou. Jedno ucho mi píchly, druhé ne, jen tam byl počínající zánět. Měla jsem i teploty. Nasadili mi ATB, kapky do nosu i do uší. Nyní jsem ATB dobrala, uši celkem nebolí, teplotu už pár dní nemám. Nicméně. Strašně špatně slyším, mám stále naprosto zalehlé uši. To se nezlepšilo ani o trošku. Jsem z toho otrávená, VUBEC se to nelepší. Na ORL chodím, pry je to v pořádku a musí to samo zmizet. Opravdu to samo zmizí? za jak dlouho? Můžu něco dělat, aby se to zlepšilo? Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vytrvejte, opravdu to samo zmizí, ani si toho nevšimnete. Pokud by po měsíci od skončení ATB potíže ještě byly, svěřte se lékaři na ORL, provede vyšetření sluchu a pomůže vám s léčením. Sama nic nemůžete, tělo se se stavem musí ted vyrovnat samo. Nepřemáhejte se,dodržujte regenerační období s šetřením a lehkou pestrou stravou a nekuřte!!! Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: