Zánět středouší a vytrhnutí nosní mandle

Přeji hezký den, paní doktorko. Dnes jsem byla s dcerou 4 roky již potřetí od začátku prosince píchat obě ouška. Vždy měla rýmu a kašel, celkově zahleněná. Dýchá vždy i při rýmě nosem, nechrápe, nehuhňá. Pan doktor na pohotovosti nás posílá na trhání nosní mandle. Dříve nikdy neměla žádné větší a opakované problémy, nastaly až při nástupu do školky. Mám nějakou možnost ještě jiného vyšetření, abych získala jistotu, že je trhání opravdu nutné? Předem moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den paní Markéto, děkuji za přání, i já Vám posílám pozdravení. Bohužel jako gynekolog Vám s tímto problémem neporadím. Kontaktujte lékaře ORL, případně Vašeho pediatra.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: