Zanet strev,prosim o pomoc

PanE doktorE,prosim vas,porad te mi,po dvou a pul letech meho trapeni(hypochondr) jsem si zmeniL doktora a ten mi konecne prisel na to co me trapi,nabidl mi specialni rozbor stolice z nemecka biovis za 150 euro:)tam jsem dostal do ruky vasledky a hned jsem si sedl na zadek,intolerance fruk.sorbit,malo bacteriodes,malo escheria coli,vysokye cislo zonulin norma 30 a ja mam 138 plus to nejlepsi na konec zvysene ted nevim presne jak se to pise mP2K z 4 na 4.20 myslim ze rakovinno tvorne bunky,jelikoz mam dohromady zanet tlusteho streva plus syndrom zvisene propustnosti tenkeho strev,tak vubec nevi co muzu jis a co ne..uz treti mesic do sebe cou ve dvojtych davkach,L GLUTAMIN,OMEGA 3,ZINEK,MUTAFLOR,LECITYN,3X1 LACTOBACIL PLUS LACTOBAC Z NEMECKA,TO VSE ME STOJI PRES DVA TIS.MESICNE,ZADNE ZLEPSENI,PANE DOKTORE PROSIM VAS PORADTE MI JAKOU STRAVU MAM NA STO PRO ZRUSIT ABY JSE TO LEPSILO,UZ DRUHY ROK ME BRUTALNE BOLEJ SAVLY NA STEHNECH PRI CHUZI,JAKO PRI CHRIPCE A OBLAST BRICHA,DOLE V LEVO A KOUSEK OD PUPKU V LEVO JAKO KDYZ VRAZITE NUZ,KDYZ ZMACKNU RUKAMA,KDYZ JSEM TO OZNAMIL DOKTOROVI ZE PORAD STEJNY BOLESTI TAK MI PREDEPSAL 60 SACKU AULIN A PO TRECH TYDNE UZIVANI JSEM ZJISTIL,ZE MA STOLICE JE DOST TMAVA,TENKA,MAM STRACH ZE V TOM STREVE NECO MAM,ZEJTRA JDU POPROSIT DOKTORA O O VYSETRENI KOLONOSKOPII,PROSIM VAS ,JE MOZNY ,ZE MUZU MIT INTOLER.NA VICE POTRAVIN?NEVIM UZ KUDY KAM,MAM 4LETEHO SYNA A NEBIT JEHO TAK SI TO SNAD HODIM,UZ TO NEJAK PRESTAVAM ZVLADAT,PRIRODNI DOPLNKY,BYLINKOVE CAJE VSELJAKE DIETY,ROK A PUL DO ZADU KOLONO,FIBROSKOPIE,CETE BRICHA,BIOCHEMIE VSE V PORADKU A TED MINULI TYDEN JELIKOZ JSEM MEL ZIMNICI A BYLO KI ZLE,TAK MI BYLO PROVEDENO VYSETRENI KRVE CRP A MOCI A MAM PREJ V MOCI I V KRVI ZVISENE BAKTERIE,DOSTAL JSEM KRABICKU OFLOXINU,PANE DOKTORE PROSIM VAS PORADTE MI,NA KOHO BYCH JSE MEL OBRATI A JAKOU STRAVU BYCH MEL URCITE ZARADIT DO JIDELNICKU ?BUDU STASTNEJ ZA VASI ODPOVED,DEKUJI

Odpověď odborníka:

Vážený pane Radku, doporučuji Vám domluvit se na podrobném vyšetření praktickým lékařem, gastroenterologem, případně alergologem, a podle výsledků zvolit další postup. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: