Zánět, těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je možné neplánovaně otěhotnět při zánětu pochvy, který mám v podstatě nepřetržitě? Součástí otázky je, jak moc mě mohl zánět ohrozit, jestliže nebyl asi rok a půl léčen? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Otěhotnět možné samozřejmě je, zánět vás neohrožuje,ale pokud se stal chronickým, může léčba trvat delší dobu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: