Zanet v moc.ustroji bez paleni,bez stipani,bez horecky apod.?

Dobrý den.Chci vam moc poděkovat za vaší vcerejsi odpověď.Mam na vas jeste jeden dotaz.Dneska jsem byl na urologii kde mi dělali sono moc.měchýře,prostaty.Vsechno mam v pořádku.Ale v moci mam stále hodne zvysenou hodnotu leukocytů(560)a erytrocytů(20).Pan doktor mi vzal moc a poslal ji na rozbor K+C.Beru antibiotika Ciprinol.Ale panu doktorovi je divný ze necitim žádné pálení nebo štípání při močení.Nemám ani horečku.Proste zadny příznak.Sono ledvin taky v poradku.Je ten muj zánět urcite nekde v mocovem ústrojí?Nebo je mozny ze by byl zánět nekde jinde v tele ale projevil by se tema zvysenyma hodnotama v moci?Nemuzu mit treba v tele nekde nejakou pistel?Pred rokem jsem byl na operaci se sinus pilonidalis tak me napadlo jestli to nemůže mit i treba nějakou spojitost.Dekuju vam za odpověď a přeju pěkný den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, velmi pravděpodobně to bude opravdu nějaký zánět nebo močový písek. Asymptomatická leukocyturie by měla být vyšetřena také na přítomnost tuberkulózy. Píštěl ze sinus pilonidalis určitě ne.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Lupy
Články: Lupy
Lupy jsou šupinky kůže...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Je „klíšťovka“ jediná hrozba pro naše mazlíčky?
Články: Je „klíšťovka“ jediná hrozba pro naše mazlíčky?
Všechna klíšťata v některém...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: