Zánět v těhotentství

Dobrý den, při těh. prohlídce v 16.týdnu těhotenství bylo z rozboru zjištěno zvýšené množství leukocytů. Moč byla znovu poslána na mikr.rozbor a byl zjištěny mikroby. MUDr. vystavila recept na Zinnat 250 mg. Prý po dobrání už moč na rozbor nosit nemusím. Prosím o informaci, je zánět,který proběhl,ačkoliv jsem neměla problémy, nebezpečný pro miminko a je ok,že už nemusím nosit po dobrání antb. znovu moč na kultivaci? Jsou i prášky bezpečné? Jsem právě v 17.týdnu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel, pokud nevím, o jaké patogeny se jednalo, nelze určit, zda je nebo není zánět nebezpečný. Pokud u vás obtíže vymizí, moč na kultivaci nosit nemusíte. Doporučoval bych proto konzultaci přímo s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: