Zanet? vyrazka?

Dobrý den, už bezmála rok mám problem s fleky na žaludu, které nepálí ani nesvědí. V době vzniku jsem měl více sexuálních partnerek. Jako první jsem po domluvě s obvodním lékařem zacal pouzivat mast canesten, s podezrenim na mykozu, ale bez výsledku, pak jsem se tu dočetl v komentarich, že na tyto fleky zabira kortokoidni mast, konkretne hydrocortison. Tuto mast jsem vyzkoušel a po par dnech se zdalo ze fleky ustoupily. Jenze se asi po tydnu objevili znovu, znovu jsem navstivil sveho obvodniho lekare, ktery me poslal na výtery do nemocnice. Z vysledků zjistili, že testy byly pozitivni na chlamydie trachomatis. Ihned jsem zacal brat predepsane antibiotika Doxybene na 20 dnu + canespor, ktery mel vylecit ty fleky. Behem lecby jsem pozoroval ustup skvrn a fleky na predkozce a zaludu, a pomalu jsem doufal ze to budu mit za sebou, Jenze ted znovu, par tydnu po ukonceni lecby antibiotiky se opet objevily ty same fleky (viz foto). Canespor pouzivam stale ale tentokrat bez vetsiho ucinku. Uz jsem zoufaly a nevim si s tim rady, proto pisu sem s prosbou o jakoukoliv radu. Nemuze se jednat o nejakou vyrazku či zanet? Predem dekuju za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s takovým svízelným problémem se musíte obrátit na kožního lékaře a nechat se u něj vyšetřit. Bude to chtít promyšlenou léčebnou strategii

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x