Zánět žaludku

Dobrý den , mám dotaz! V pondělí nad ránem jsem jela na pohotovost s bolestmi bricha a podbřišku. Byla jsem hospitalizovaná. Vypadalo to na slepák, ale ten podle ULtrazvuku a krve vyloučili. Zánět v krvi taky nebyl. Poté jsem šla na Gaatroskopii .. Helicobacter byl negativni, ale nějaký nález byl.n. Na gynekologii jsem byla také vyšetřená a doktorka říkala že je možné že mi tam někde praskal cysta. Dneska mě pustili domů užívat mám Helicit a předepsali mi i čípkY Indometacin Berlin- Chemie.Bolesti zatím stále trvají jsou chvilkové. Chtěla jsem se tedy zeptat. Zda je možné aby mě z nálezu v tom žaludko bolela pravá někdy i levá strana podbřišku? Do připlohy posílám zdr. Zprávu. Ptám se protože o nemocnici ve které jsem býa hospitalizovaná se nemluví moc dobře a já mám o sebe strach. Moc děkuji foto si musíte prosím zvětšit šla poslat jen jedna fotka musela jsem spojit dvě v jednu. Děkuji vám mockrát

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, možné to samozřejmě je. Pokud potíže nepřestanou, mělo by se asi dál vyšetřovat. Zopakovat laboratoř, případně vyšetřit endoskopicky tlusté střevo.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: